Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://aibegoviciho.meb.k12.tr
Adres : ŞÜKRÜPAŞA MAH. 1. ÇİMENLİ SK. ALIYA IZZETBEGOVIÇ IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 1 YAKUTİYE / ERZURUM
VİZYON : En büyük arzumuz; Bütün insanlığa model ve ilham kaynağı olan, insanlığı kurtarmayı varlık sebebi olarak gören, yaşamayı değil, yaşatmayı önceleyen Allah´ın Resulü´nü örnek alan fertler olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz; Gelecekte toplumumuzun ve dünyanın ihtiyaç duyduğu fertleri yetiştirmek için, okulun tüm imkanlarını kullanarak öğrencilerimize, çalışmaktan gurur duyan bir karakter kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Doğal gaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuza şehir merkezinden K2 hattı, Şükrüpaşa ve Üniversite dolmuşlarıyla ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Şükrüpaşa Mah. Çaykur Bölge Müdürlüğü Altı Çimenli Sok.No:12 Yakutiye/ERZURUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun il merkezine uzaklığı 3 km,ilçe merkezine uzaklığı ise 2km´dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :